Aya's Touch tim

Naida Kundurović

Osnivačica i geštalt psihoterapeutkinja

Student života, u potrazi za smislom i cjelovitošću, kako sebe rado naziva, Naida je zaljubljenica u misterije postojanja i pitanja duše. Nekadašnje poznato TV lice, a sada geštalt psihoterapeut pod supervizijom – vodi se misijom osnaživanja čovjeka i vraćanja samom sebi. Osnovala je Aya’s Touch u proljeće 2020. kao platformu za sve ljude koji nastoje živjeti slobodno i iz srca.

Farah Hadžiabdić

Kreatorica sadržaja i menadžer društvenih mreža

Farah je zaljubljenica u prirodu i sve ono što nas okružuje. Voli promišljati, iznalaziti nove načine i pisati o njima. Kroz pisanje pjesama otkrila je novi, neistraženi svijet unutar sebe. Svoju zahvalnost najviše voli izražavati planinarenjem, meditacijom i fokusom. Vjeruje da sve počinje sa jednim korakom, nakon čega se pruža svod mogućnosti, a na kraju i izlazak na vrh planine.  Tako je počela i njena ljubav prema ličnom razvoju i meditaciji. Iskreno vjeruje u dvije stvari: da je promjena jedina sigurna stvar i da je jako bitno biti strpljiv sa njom.

Noche

Crna mačka koja donosi udvarače, novac i sreću, poznata pod nazivom Crno sunce- zlatna jabuka. Aya’s Touch pouzdana sekretarica sa neodoljivim zelenim očima koja prima vaše narudžbe.

Naša vizija

Misija

Aya's touch je platforma za osnaživanje vlastite moći pojedinca u cilju vodjenja svog najboljeg života.

Cilj

Ostaviti BiH, Balkan i cijeli svijet iza sebe boljim nego što smo ga zatekli.

Moto

Are you awake. (A.re Y.ou A.wake). Da li ste budni da živite svoj najbolji život?

Vibracija

Stvaramo čaroliju. Kreiramo nove energije. Sanjamo to, a onda zajedno svaki dan iznova otkrivamo kako je aplicirati medju vas.

Vrijednosti

Iskrenost, inovacija,integritet, pozitivan uticaj na širu društvenu zajednicu, zajedništvo, veće dobro.